Top menu

Ridklubben Udden » Discipliner » Fälttävlan

Submenu

Fälttävlan

På denna sida skriver vi om disciplinen fälttävlan. Det finns information om träningar, inplanerade möten samt information som rör tävlingar inom grenen fälttävlan.

Terrängträningar för Linda Algotsson

Linda har terrängträning på Uddens bana.
Möjlighet att ta fälttävlanskortet.
Kostnad 400kr/lektion.
Uddens anläggningsavgift tillkommer om du inte har anläggningskort - 100:- för medlemmar och 125:- för icke medlemmar. From 1 maj 2015 tillkommer fakturaavgift à 50:- om anläggningsavgiften inte betalas in självmant.

Begränsat antal platser. För garanterad plats i lämplig grupp - anmälan och betalning senast två dagar innan respektive tillfälle.
Anmälan till lindaalgotsson@live.se eller via FB

Betalning till Linda BG 5027-3085
Uddens anläggningsavgift till Uddens BG 5669-4839

Kommande träningar:

Uddens fälttävlansbanor

Ridklubben Udden har två välutrustade terrängbanor. De flesta träningarna rids på den bana som sträcker sig över Mellangärdet och Sjöfältet. På denna bana går tävlingsklasserna debutant och lätt för ponny, samt 0,90 m och 1,00 m för häst. Sjöfältet ligger alldeles vid havet. Ett vattenhinder med många kombinationsmöjligheter ligger vid strandkanten. På Sandgärdet, Bråtlandet och Landåkern går de en-och två-stjärniga banorna. Vattenhindren som hör till dessa banor är byggda vid och i ån som rinner genom området.

Det är ett omfattande arbete som är nedlagt på fälttävlansbanorna. Var rädd om dem!

Följande gäller för ridning på Ridklubben Uddens terrängbanor:

*Du kan även lösa Anläggnignskort Fälttävlan om du bara är intreserad av att disponera våra fälttävlansbanor. Läs mer under Anläggningsavgifter.

Ha en trevlig ridtur!

Med vänlig hälsning
RKU Styrelse

Adress: Törnerums Gård, 395 95 Rockneby, Telefon kontoret: 0480-662 02, Telefon stallet: 0480-663 63